Vakantiehuis Oud en Nieuw Oostenrijk

Zolang de voorraad strekt..
Je vindt bij Vakantiehuis Oud en Nieuw alle nog beschikbare Oostenrijkse vakantiehuizen in de populaire gebieden, waaronder het Zillertal, Saalbach Hinterglemm en het Brixental.

Oud en Nieuw Oostenrijk – Wintersport

Oud en Nieuw vieren in een gezellig vakantiehuis in de Oostenrijkse sneeuw is een heerlijk en sportief begin van het nieuwe jaar. De Oostenrijkse Alpen hebben een grote sneeuwzekerheid, grote kans dat er met Oud en Nieuw dikke pakken verse sneeuw ligt.

Een gezellig Oud en Nieuw in een vakantiehuis in Oostenrijk

Oostenrijk is al jaren de favoriete bestemming voor Nederlandse wintersporters, ook met Oud en Nieuw is Oostenrijk de koploper.

Vuurwerkshows Oostenrijk

In veel wintersportgebieden worden rond de jaarwisseling spectaculaire vuurwerkshows georganiseerd. Boek een chalet in Oostenrijk voor de nieuwjaarsvakantie en geniet met elkaar van het mooie vuurwerk.

Oudejaarsavond in Oostenrijk

Breng de oudejaarsavond door in een vakantiewoning in Oostenrijk, een gezellig etentje in het gezelschap van vrienden of familie. Tel samen met familie en vrienden af naar het nieuwe jaar. Geniet van de gezelligheid, samen spelletjes doen. Of woon een chic gala bij in een van de vele hotels. Heerlijk feesten tot in de vroege uurtjes.

Vakantiehuizen voor Oud en Nieuw Oostenrijk

Bij Oostenrijk denken we aan hoge bergen, kristalheldere meertjes, almhutten en aan wintersport. Oostenrijk staat ook bekend om zijn Gemütlichkeit en de hartelijkheid van de mensen. Behalve skien en langlaufen kun je vanuit je vakantiehuis in Oostenrijk ook heerlijke winterwandelingen maken en genieten van de frisse berglucht. Onderweg pauzeer je in een gezellig hut waar je de lekkerste Oostenrijkse gerechten kunt eten.

Vakantiewoningen in Oostenrijk

Geniet met Oud en Nieuw van de vele après-ski mogelijkheden op de piste of in het cafeetje in het dorp. Maar misschien vindt u het bij de open haard van uw chalet nog wel veel leuker. Alles kan in Oostenrijk!

Oud en Nieuw Oostenrijk – Groepshuis

Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Dat geldt zeker voor de oudejaarsavond! Met een grote groep Oud en Nieuw in Oostenrijk vieren is de laatste jaren steeds populairder geworden.
Zorg dat je er vroeg genoeg bij bent: grote vakantiehuizen in Oostenrijk zijn met Oud en Nieuw altijd erg snel verhuurd…

Vier Oud en Nieuw in Oostenrijk

Oud en Nieuw Wisseldagen

Ieder jaar valt Oud en Nieuw anders, dit kan andere wisseldagen tot gevolg hebben.  De verschillende huurmogelijkheden van een vakantiehuis kunnen met Oud en Nieuw anders zijn dan de normale wisseldagen. De meeste vakantiewoningen in Oostenrijk worden met Oud en Nieuw alleen voor een hele week verhuurd. Via Uitgebreid Zoeken kom je bij de verschillende huizen en verblijfsperiodes.

Gezinsvakantie

Voor je gezin met Oud en Nieuw een vakantiehuis in Oostenrijk huren is heel geschikt. Alle faciliteiten die je nodig hebt zijn in je vakantiewoning aanwezig en je bent lekker bij elkaar. Maar ook voor vrienden of ouderen is een eigen plek om thuis te komen fijn. In Oostenrijk vind je betaalbare vakantiehuizen voor jong en oud.

Nieuwjaarsvakantie in de sneeuw

Nieuwjaar in de sneeuw vieren: Hoe leuk is dat! Lekker genieten van de sneeuw in de leukste tijd van het jaar! In de verschillende skigebieden in Oostenrijk heb je overdag uitgebreide mogelijkheden om te skiën, maar ’s avonds op de feestelijk verlichte pistes gaan skiën is wel heel speciaal. Het kan allemaal vanuit je vakantiehuis in Oostenrijk.

Populaire skigebieden met Oud en Nieuw:

Brixental

Het Brixental is een van de meest populaire skigebieden in Oostenrijk, ook met Oud en Nieuw. Je vindt hier een groot en gevarieerd skigebied, gezellige berghutten, leuke dorpen en geweldige après-ski.

Zillertal

Het Zillertal trekt jaarlijks veel Nederlanders. Hier is het mooi skiën en er goede après-ski. Er zijn veel Nederlandstalige leraren en voor kinderen zijn er diverse voorzieningen. Bekende plaatsen in het Zillertal zijn  Mayrhofen, Gerlos en Königsleiten.

Kitzbühel-Kirchberg

Bruisende après-ski en een groot en gevarieerd skigebied in Kitzbühel en Kirchberg. Door de vele sneeuwkanonnen sneeuwzeker van december tot april: Welkom met Oud en Nieuw!!!