Vakantiehuis Oud en Nieuw Nederland

Kiezen voor een vakantie tijdens Oud en Nieuw geeft je energie voor het nieuwe jaar. Boek een vakantiehuisje voor je vakantie met het hele gezin of met de vriendengroep, genieten van de vrijheid, even geen dagelijkse bezigheden of in de file naar je werk.

Quality time

De vakantie, ook rond Oud en Nieuw, hoort altijd bij de belangrijkste weken van het jaar. Met elkaar genieten van de vrije tijd, de feestdagen volop gezelligheid. Met onze vakantiehuizen in Nederland heb je met de jaarwisseling echte quality time.

Oudejaarsavond vieren met familie

Breng de oudejaarsavond in een vakantiehuis met familie en vrienden door en tel samen af tot het nieuwe jaar is begonnen! Geniet van de gezelligheid, samen spelletjes doen of samen de oudejaarsprogramma’s op televisie kijken. Bubbels, appelflappen en oliebollen horen daar natuurlijk ook bij!

Huur met Oud en Nieuw een vakantiehuis met sauna en geniet van de totale ontspanning. Daarna gezellig rond de open haard en samen een wijntje drinken. Of met een lekker boek een paar uurtjes voor jezelf: heerlijk met vakantie in Nederland.

Samen een heerlijk diner maken of oliebollen bakken, het kan allemaal in je fijne vakantiehuis in Nederland voor de nieuwjaarsvakantie.

Binnen elk budget

Met de vakantiehuizen in Nederland voor Oud en Nieuw kan iedereen het naar zijn zin hebben, of je nu een luxe villa eenvoudige accommodatie zoekt, binnen elk budget zijn er met Oud en Nieuw vakantiehuizen in Nederland, zorg wel dat je op tijd boekt.

Reserveer daarom nu met Oud en Nieuw een vakantiehuis in Nederland. Boek één van de gezellige vakantiehuizen in Nederland voor de Nieuwjaars vakantie en begin uitgerust aan het nieuwe jaar.

Oud en Nieuw in een groepshuis in Nederland.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Dat geldt zeker voor de oudejaarsavond! Met een grote groep Oud en Nieuw vieren is de laatste jaren steeds populairder geworden. Zorg wel dat je er vroeg bij bent: grote vakantiehuizen in Nederland zijn met Oud en Nieuw altijd erg snel verhuurd…

Nieuwjaarsduik aan de kust.

Op verschillende plaatsen wordt er langs de kust op nieuwjaarsdag een nieuwjaarsduik georganiseerd. Na een gezellige oudejaarsavond gevuld met vuurwerk, oliebollen en misschien wel iets te veel van alles, slaap je Nieuwjaarsdag eerst lekker lang uit in je gezellige vakantiehuis in Nederland. Maar daarna wil je misschien wel super sportief het jaar beginnen. Misschien ga je de uitdaging aan en doe je wel mee met een Nieuwjaarsduik!

Daarna lekker weer naar huis of ergens lekker warme chocolade met slagroom: Je hebt het dan wel verdiend!

Als je overweegt om een vakantiehuis aan de Nederlandse kust te huren, ben je hier direct op de juiste plek! Of je nu met zijn tweetjes of met een grotere groep wilt komen, wij hebben zeker de geschikte vakantiewoning voor je. Ontdek de kust en de westelijke provincies vanuit je vakantiehuis aan zee.

Vier Oud en Nieuw in Nederland

Aan de Noordzee!

Huur een vakantiehuisje aan zee en ga daar met Oud en Nieuw naar toe!

Een vakantie aan zee is geweldig! Lekker uitwaaien op het strand, genieten van het prachtige uitzicht, een wandeling in de duinen, een fijne fietstocht: het is er heerlijk. Langs de hele kust zijn er ook allerlei grote plaatsen, als Alkmaar, Haarlem en Den Haag, dichtbij en kun je erop uit om daarvan te genieten. Middagje naar de film in de Nieuwjaars vakantie: het kan!

In Noord-Brabant!

Ga voor de jaarwisseling naar Brabant! De provincie Brabant is prachtig. Je vindt er mooie steden als Den Bosch, Tilburg en Breda, vele bezienswaardigheden, oude kastelen en een afwisselende natuur. Oud en nieuw vieren in een vakantiehuis in Brabant is volop genieten. Boek een vakantiehuis in een dorp of een vakantiewoning op een vakantiepark in Brabant. Je vakantiehuis in Noord-Brabant is een ideale plek voor de oudejaarsavond!

Nieuwjaarsvakantie in Drenthe

Vanuit je vakantiehuis in Drenthe geniet je van de mooie natuur en van de rust. Drenthe heeft diepe bossen, veengebieden en heidevelden met schaapskuddes. Bezoek vanuit je vakantiehuis in Drenthe de hunebedden, de authentieke dorpjes en de mooie stad Assen.

Ben je op zoek naar een fijn vakantiehuis met Oud en Nieuw en wil je daarnaast vooral rust en ruimte? Boek dan een vakantiehuis in Drenthe.

Vakantiehuis Oud en Nieuw in Gelderland

Onze grootste provincie is Gelderland, de provincie kent heel verschillende gebieden: de Achterhoek; het Rivierenland, de Veluwe en de steden Arnhem en Nijmegen. Erg afwisselend en erg mooi. Wist u dat de Veluwe het grootste aaneengesloten bos van Nederland is?  Bezoek vanuit je vakantiewoning in Gelderland het Kröller-Müller Museum of ga naar Paleis het Loo.

In de Achterhoek vind je mooie wandel- en fietsroutes in heuvelachtig landschap met vele bossen. Mooie stadjes als Doetinchem, Lochem  en Winterswijk.

Wil je genieten van bos, schitterende steden of van de rivieren dan is Gelderland de provincie waar je Oud en Nieuw moet gaan vieren. Over heel Gelderland vind je de mooiste accommodaties.

Vakantiehuis Oud en Nieuw met hond!

Wil je je hond met Oud en Nieuw meenemen? Dat is in veel van de vakantiehuizen in Nederland geen probleem. Selecteer bij de filteropties op “Huisdier toegestaan” en je ziet meteen in welke vakantiehuizen met Oud en Nieuw ook je huisdier welkom is.